Gratis jouw horecazaak in elke 8020- brievenbus? Doe mee aan onze horeca-actie!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

18_drinken (grote weergave)

De gemeente Oostkamp wil de heropstart van de horeca zo succesvol mogelijk laten verlopen. Daarom roep ze alle horeca-uitbaters op om deel te nemen aan de nieuwe zomercampagne, specifiek gericht op de horeca in 8020.    

Inhoud campagne 

Deze campagne is bedoeld om inwoners een extra motivatie te geven om in de zomermaanden juli en augustus meerdere keren een bezoek te brengen aan de Oostkampse horecazaken, ook die van jou. De campagneslogan blijft nog even een verrassing. 

Er wordt een wedstrijd voorzien waarbij klanten per horeca-bezoek stempels kunnen verzamelen en hierdoor kans maken op mooie prijzen. In de prijzenpot voorzien we horecabonnen zodat ze zeker nog een keertje terugkeren. Om deze wedstrijd aan te kondigen maken we een horecakrant (met stempelkaart) die eind juni huis aan huis zal worden bedeeld. Neem je deel aan deze actie, dan krijg je een plaats in de horecakrant. Deelname is gratis! 

Timing en wie 

Voor de timing richten we ons dus op de zomermaanden juli en augustus, na de volledige heropening van zowel de terrassen als de binnenruimtes: 

  • Eind juni: horecakrant bij alle Oostkampse huisgezinnen in de bus 
  • Juli en augustus: sparen van stempels per horecabezoek 
  • September: trekking van de winnaars en uitdelen prijzen 

Deze campagne richt zich op restaurants, brasseries, cafés … met een eigen verbruiksruimte binnen en/of buiten. 

Interesse? 

Neem deel aan deze horeca-actie en vul meteen het e-formulier in zodat we voor jouw zaak een plaats kunnen reserveren in het horecakrantje. Doe dit vóór woensdag 19 mei, zodat we alles tijdig in orde kunnen maken. 

Alvast bedankt voor je interesse! 

Jan de Keyser: "De horeca heeft het hard te verduren gehad tijdens de corona-crisis. Vele uitbaters hadden het financieel moeilijk en er was lange tijd geen perspectief. Eindelijk is er nu een hoofdstuk aangebroken van hoop. De terrassen zijn open en we kijken al uit naar juni wanneer we de binnenruimtes opnieuw mogen betreden. Het blijft belangrijk om de handen in elkaar te slaan en de horeca extra te ondersteunen. Vandaar dat we een actie hebben uitgewerkt om inwoners vaker de horeca te laten bezoeken en hen daarvoor te belonen. In 8020 weten we hoe we moeten klinken en ik hoop dat dit deze zomer massaal gedaan wordt!"

op 11 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP