Vacature: technisch expert Publieke Ruimte (B4-B5)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De gemeente, het OCMW en het Autonoom Gemeentebedrijf van Oostkamp vormen samen een dynamische organisatie die durft investeren in de toekomst. Oostkamp is een werkgever die stabiliteit, zekerheid en kansen biedt. Je komt terecht in een warme cultuur gebaseerd op acht interne waarden die de rode draad vormen in onze (samen)werking. Als teamlid word je nauw betrokken bij de teamwerking. We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt en initiatief neemt. Dit alles met slechts één doel: een kwaliteitsvolle dienstverlening. 

Wij zoeken een technisch expert Publieke Ruimte (B4-5)

Wij verwachten van jou

Dat je als expert in de publieke ruimte alle projecten opvolgt die betrekking hebben op de inrichting van het grondgebied van de gemeente. Dit gaat zowel over wegen, groen, water als mobiliteit. We willen dat je dé technisch expert wordt op het vlak van wegenwerken, riolering en infrastructuur. Oostkamp wil een kwaliteitsvolle gemeente zijn en blijven en dus adviseer je de beleidsmakers en jouw collega’s bij zowel bij de beleidsvoorbereiding als de uitvoering. Expertise, overleg, samenwerking zijn een must.

We zien in jou:

Een gedreven en klantgerichte teamplayer die

  • Zeer dynamisch is en toekomstgericht werkt
  • Beantwoordt aan de waarden en cultuur van de organisatie
  • Analytisch denkt en besluitvaardig is
  • Vlot schriftelijk en mondeling communiceert
  • die een bachelordiploma  heeft of daarmee gelijkgesteld én minstens 3 jaar relevante ervaring

Wij bieden jou:

Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een salaris in het B4-5-niveau.
Tegelijk kan je rekenen op een goede werksfeer, toffe collega’s en maaltijdcheques, 2e pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en vergoeding openbaar vervoer woon/werkverkeer en een wervingsreserve voor alle geslaagde kandidaten

Interesse of meer info?

  • Jouw kandidatuur moet ons uiterlijk op 15 juni 2021  bereiken via dit sollicitatieformulier . De kandidatuur moet vergezeld zijn van een uitgebreid curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van jouw diploma.
  • Het functieprofiel vind je bij de downloads of bij de dienst Personeel, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp, tel 050 819 830, e-mail: selecties@oostkamp.be.
  • De selectie bestaat uit een uitgebreid jurygesprek en een psychotechnische proef. Elke proef is eliminerend. 
op 10 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP