Jeugdraad Oostkamp organiseert een stille studeerplek in de kerk van Ruddervoorde

noun_studying_2131337 (2) (grote weergave)
Na het initiatief om studenten een studeerplek aan te bieden in de kantoorgebouwen van O Forty in Oostkamp, wordt ook in Ruddervoorde een studeerplek ingericht door de Jeugdraad. De kerk van Ruddervoorde biedt plaats aan 15 studenten om zich voor te bereiden op de examens.

Ook in Ruddervoorde neemt de Jeugdraad de organisatie van een studeerplek op zich. Vorige examenperiode konden studenten dankzij de Jeugdraad reeds terecht in de Pastorie dankzij vzw Tope, deze keer wordt gekozen voor de kerk van Ruddervoorde.

Er wordt een vleugel van de kerk ingericht met stoelen, tafels en de nodige stroompunten. De Jeugdraad investeert zelfs in antennes om wifi te voorzien – onmisbaar voor de moderne student.

Voor de meest recente praktische richtlijnen en updates kun je terecht op de Facebookgroep ‘BLOKKOT Oostkamp en Ruddervoorde’. Voor de studeerplek in de kerk van Ruddervoorde is dit de algemene praktische informatie:

  • Hofplein, 8020 Ruddervoorde
  • Open van 10 mei – 25 juni
  • Elke dag van 8 – 20 uur, ook op zon- en feestdagen
  • Openingsuren kunnen afwijken in functie van kerkelijke diensten
  • Gratis stroom en wifi beschikbaar
  • Vooraf inschrijven hoeft niet, registreren ter plaatse is verplicht

Uiteraard zijn ook de corona-maatregelen van toepassing. Wij wensen alle studenten met examens alvast heel veel succes toe!

op 10 mei 2021
Nieuwsoverzicht
LCP