Hoe kunnen we ondernemers nog meer ondersteunen?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Enquête (grote weergave)
Laat van je horen in de tweede ronde van het corona-impactonderzoek.

Onderzoek corona-impact Oostkamps ondernemerschap 2020 

In het najaar van 2020 vroegen we jullie om de vragenlijst van het corona-impactonderzoek in te vullen. Dit onderzoek gebeurde in samenwerking met o.a. Universiteit Antwerpen, Unizo en de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG). Jullie konden aangeven hoe je onze ondersteuning in 2020 ervaren hebt. Wat deden we goed? Wat kon er beter? Wat is de impact van corona op je onderneming? Met jullie antwoorden zijn we aan de slag gegaan en hebben we gekeken hoe we jullie nog beter kunnen ondersteunen

Extra ondersteuning 

Jullie gaven in het onderzoek o.a. aan dat hulp in het uitbouwen van een online verkoop / dienstverlening en hulp in marketing en promotie jullie verder door de corona-crisis kunnen helpen. Daarom bieden we jullie de kans aan om gratis in te stappen in het online leerplatform Someflex.  

Tweede wave impactonderzoek corona 2021 

Op 3 mei wordt het corona-impactonderzoek opnieuw gelanceerd. Er zijn specifieke vragen voor ondernemers in Oostkamp opgenomen, zodat we nog beter kunnen peilen naar jullie noden en vragen. We doen een warme oproep om deel te nemen aan dit onderzoek. Op die manier willen we beter in de gaten houden hoe de Oostkampse ondernemingen zich economisch herstellen en hoe we hen kunnen ondersteunen.

Het onderzoek is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van je tijd in beslag. Op maandag 3 mei zal het onderzoek online komen, de bevraging wordt op vrijdag 25 juni afgesloten. Alvast bedankt voor je waardevolle medewerking! 

Doe mee aan het onderzoek (opgelet: de vragenlijst die vóór 3 mei online staat, is nog de oude)

op 30 april 2021
Nieuwsoverzicht
LCP