Financiële ondersteuning bij het volgen van een UNIZO-coachingtraject

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Toelage bij opleiding (grote weergave)
Meer dan ooit hebben ondernemers nood aan professioneel advies en begeleiding op maat. UNIZO heeft een aanbod uitgewerkt waarop alle ondernemers kunnen intekenen. De gemeente betaalt 50% van het inschrijvingsgeld terug, met een maximum van 250 euro per onderneming.

UNIZO heeft een coachingtraject uitgewerkt waarop alle ondernemers kunnen intekenen. Deze begeleidingen zijn volledig op maat van het bedrijf en bieden een persoonlijk ondernemersklankbord over diverse thema’s zoals: strategie, toekomstvisie en financiën ... Doorheen verschillende face-to-face adviesgesprekken worden tools aangereikt die de ondernemer versterkt en doet slagen in verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Ondernemers die een UNIZO-coachingstraject volgen, kunnen rekenen op een financiële tussenkomst van de gemeente: 50% van het inschrijvingsgeld, met een maximum van 250 euro per onderneming, zal worden terugbetaald. Hierdoor wordt er een duurzame stimulans gegeven aan ondernemers die door de corona-crisis coaching en advies nodig hebben bij het verder uitbouwen van hun onderneming. De tussenkomst geldt voor:

  • bepaalde UNIZO- coachingstrajecten over strategie, toekomstvisie en financiën
  • aanvragen tussen 1 mei 2021 en 31 december 2022

Ondernemingen dienen hun aanvraag voor financiële ondersteuning samen met een bewijs van het betaalde inschrijvingsgeld en een attest van het doorlopen van het ganse begeleidingstraject in bij de dienst Lokale Economie van de gemeente Oostkamp via het e-formulier ‘Financiële ondersteuning ondernemer UNIZO-coachingtraject’.

Meer info van burgemeester Jan de Keyser en UNIZO Oostkamp-voorzitter Mattias Meuleman:

op 30 april 2021
Nieuwsoverzicht
LCP