Gemeentelijke dienstverlening tijdens de lockdown van april 2021

noun_Information_2447145 (2) (grote weergave)

Tijdens de lockdown die start loopt de gemeentelijke dienstverlening gewoon verder volgens de werkwijze van de afgelopen maanden, met uitzondering van het loket Wonen & Omgeving (o.a. dienst Ruimtelijke Ordening). Daar wordt vanaf maandag volledig op afspraak gewerkt. Een afspraak boeken kan bij voorkeur via de www.oostkamp.be/openingsuren of telefonisch via 050 819 850.

Het loket Wonen & Omgeving werkt nu al vaak op afspraak. Het gaat om de dienstverlening rond bouwdossiers, landbouw, milieu, lokale economie, openbare werken, water… Een overleg rond zo’n dossier neemt vaak veel tijd in beslag. Het is dan ook niet wenselijk om mensen lang te laten wachten. De dienst Burgerlijke Stand en Vreemdelingenzaken werkte reeds volledig op afspraak en dat blijft ook nu zo.

Voor de andere diensten kan men ook komen op afspraak, maar blijft een vrij bezoek voorlopig nog steeds mogelijk om de dienstverlening maximaal te garanderen. De gekende voorzorgsmaatregelen blijven uiteraard wel van toepassing: mondmasker dragen, afstand houden, handen ontsmetten, kom alleen, kom niet als je ziek bent …

Wie een bezoek plant aan onze diensten, kijkt best vooraf nog eens op de gemeentelijke website naar de openingsuren om zeker te zijn van de actuele werkwijze en eventuele voorzorgsmaatregelen.

op 26 maart 2021
Nieuwsoverzicht
LCP