Vrijdag 16 april: Brugsestraat kant centrum Oostkamp onderbroken voor verkeer / richting Brugge bereikbaar

Brugsestraat (grote weergave)
Op vrijdag 16 april gebeuren herstellingswerken aan het wegdek t.h.v. benzinestation en Aldi. De Brugsestraat is t.h.v. de werkzone onderbroken voor verkeer. Alle handelszaken blijven bereikbaar.

Vorig jaar werd het wegdek (rode zone op foto) vernieuwd. Tijdens de kwaliteitscontrole van het werk is gebleken dat de afwerking van de naden niet voldoende goed is uitgevoerd. Om kwaliteit op lange termijn te garanderen, moet de afwerking opnieuw gedaan worden. Dit werk werd ingepland in de paasvakantie, namelijk op vrijdag 16 april om de verkeershinder zo beperkt mogelijk te houden. De aannemer start vanaf 9 uur. Het werk duurt 1 dag. Bij slecht weer, moet het werk uitgesteld worden.

Gevolgen van deze werken 

  • De werkzone is op vrijdag 16 april vanaf 9 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (1 dag).
  • Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid.
  • Fietsers en voetgangers kunnen altijd passeren.
  • De supermarkt is toegankelijk van aan het rondpunt.
  • Het benzinestation is enkel toegankelijk voor personenwagens (kant rondpunt).
  • De Lijn volgt een omleidingsroute via de Albrecht Rodenbachstraat en de Siemenslaan. De haltes in het centrum worden dus niet bediend. De Lijn voorziet een infofiche aan de haltes. Tip voor gebruikers van De Lijn: abonneer u op de omleidingsinfo via www.delijn.be/omleidingen. Dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht wanneer bepaalde haltes niet bediend worden.

Heb je vragen over deze werken?

De medewerkers van de dienst Publieke Ruimte helpen je graag verder: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be

op 01 april 2021
Nieuwsoverzicht
LCP