Callcenter voor vaccinatiecentrum De Valkaart in gebruik

Callcenter (grote weergave)
De eerste uitnodigingen voor een vaccinatie in vaccinatiecentrum De Valkaart zijn de deur uit. Het betreft uitnodigingen voor een eerste groep zorgpersoneel en mensen die in het vaccinatiecentrum werken. Dit was meteen ook de aftrap voor de opstart van het callcenter.

Medewerkers van Oostkamp en Beernem bemannen samen het callcenter. Zij zijn bereikbaar op het nummer 050 40 49 40 tijdens de kantooruren. Wie een uitnodiging ontvangen heeft en zijn afspraak wil vastleggen kan dit online. Maar wie dit liever niet online doet, kan hiervoor in het callcenter terecht.

Voor mensen met een auditieve beperking is de mogelijkheid voorzien om te mailen. Uit praktische overwegingen wordt gewerkt met 1 e-mailadres voor het hele callcenter: corona@beernem.be. Ook Oostkampenaren met een auditieve beperking zullen uiteraard via dit e-mailadres geholpen worden bij het vastleggen van hun afspraak.

Naast het eigen callcenter dat gericht is op afspraken in het vaccinatiecentrum, zijn er nog infokanalen voor wie met vragen zit:

  • Algemene vragen over de coronamaatregelen, vragen rond quarantaine en isolatie: gratis info-nummer 0800 14 689
  • Algemene vragen over vaccinatie: www.laatjevaccineren.be.
  • Voor vragen over de eigen medische situatie: vraag raad aan je huisarts of behandeld arts.
op 19 februari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP