Geniet vanuit je zetel van cultuur en muziek

Podium 19 (grote weergave)
Ontdek Podium 19, een nieuw cultuurkanaal op TV

Een gezamenlijke, virtuele zaal, waar (nieuwe) producties worden gebracht zolang het corona-virus de cultuurhuizen op slot houdt: dat is Podium19. De zeven Vlaamse Kunstinstellingen (Ancienne Belgique, Antwerp Symphony Orchestra, Brussels Philharmonic, Concertgebouw Brugge, Opera Ballet Vlaanderen, deSingel en Kunstencentrum Voo?uit) namen het initiatief voor Podium 19. Heel wat cultuurpartners sloten aan waardoor ook producties van bijvoorbeeld KAAP of het Wilde Westen deel uitmaken van het programma.

Waar kan ik Podium 19 bekijken?

  • Kanaal 19 van Proximus Pickx
  • Kanaal 99 van Telenet TV
  • Kanaal 20 van Orange TV

Podium 19 kan herbekeken worden via de website en app van VRT NU.

Wanneer is er iets te zien op Podium 19?

Je kan elke dag vanuit je zetel genieten van gevarieerde projecten uit de rijke programmatie van de vele culturele organisaties in Vlaanderen en Brussel. Er zijn premières op donderdag, vrijdag, zaterdag telkens om 21 uur en op zondag om 17 uur. Op de website van podium 19 vind je altijd de meest up-to-date informatie over het programmaschema.

Is er een rode draad in het programma?

Elke uitzenddag heeft een thema. Op donderdag is dat pop/rock/hip hop, op vrijdag klassiek, op zaterdag podiumkunsten en op zondag kids/jazz/wereld/literatuur. De rest van de week wordt het programma van de voorbije week herhaald.

op 04 februari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP