Samen lezen brengt een online voorleesmoment

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Voorleesmoment met Barbara Van de Voorde (grote weergave)
Kijk en luister naar "Vrouwen en kinderen eerst", een verhaal van Martin Michael Driessen.

Samen lezen is een initiatief van de vereniging leesgroep, in samenwerking met de bibliotheek. In groep wordt er een mooi stukje literatuur voorgelezen en samen met de begeleider/voorlezer wordt dit besproken bij een kopje koffie of thee. Samen lezen wekt verrassend mooie reacties en interacties op. Je geniet van het delen van elkaars ervaringen en het ontdekken van de volle betekenis van de tekst. Gewoon luisteren en genieten kan ook. Iedereen die geboeid is door prachtige verhalen is welkom op de bijeenkomsten.

Door de corona-crisis zijn de bijeenkomsten van Samen lezen al een tijdje geannuleerd. Er is een alternatief uitgewerkt: een online luisterverhaal. Barbara Van de Voorde leest voor uit "Vrouwen en kinderen eerst", een verhaal van Martin Michael Driessen.

Heb jij interesse in een bijeenkomst van Samen lezen? Wanneer de corona-maatregelen het toelaten, is er een bijeenkomst elke 4de donderdag van de maand om 14 uur, in Bibliotheek-infopunt Oostkamp. Meer info: tel 050 819 930, bibliotheek@oostkamp.be

Geniet van het voorleesmoment:

op 18 januari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP