Uitreiking hoofdprijs eindejaarsactie Shop&Geniet in 8020

Uitreiking Shop&Geniet in 8020 hoofdprijs (foto: Geert Stubbe) (grote weergave)
In december 2020 was er de eindejaarsactie Shop&Geniet in 8020: er werden dubbele punten en dubbele winstkansen uitgedeeld en je maakte kans op een hoofdprijs van 1.000 euro. De winnaar van die hoofdprijs is nu gekend.

Met de Shop&Geniet in 8020-kaart bedankte gemeente Oostkamp in 2020 haar inwoners voor het lokaal winkelen tijdens en na de corona-crisis. Lokale winkeliers en horecazaken kregen op die manier een duwtje in de rug. Tijdens de eindejaarsactie in december was iedereen die lokaal winkelde een winnaar! Iedereen die scande kreeg meteen dubbele punten uitgereikt. Deze punten kan men nog t.e.m. 31 maart 2021 inruilen in de lokale horecazaak bij het afhalen van take-away.

Er werd tijdens de eindejaarsactie massaal gewinkeld bij de 165 deelnemende handels- en horecazaken. In december werd maar liefst 9.522 keer gescand, goed voor 23.212 horecapunten die ingeruild kunnen worden voor 5 euro korting bij een horecazaak (vanaf 50 punten en op voorwaarde dat je in 5 verschillende winkels hebt gescand).

Er was ook elke werkdag een winnaar van een shoptegoed van 50 euro en elk weekend kon men een horecabudget van 75 euro winnen. Naast deze 27 winnaars werd een gelukkige winnaar geloot voor de hoofdprijs van 1.000 euro.

Claudine Scherrens uit Hertsberge mag de cadeaubon t.w.v. 1.000 euro in ontvangst nemen. Zij won na een scan bij Vishandel Timmerman. Met deze bon kan ze winkelen en genieten van het kwalitatieve aanbod bij de Oostkampse handels- en horecazaken die deelnamen aan de Shop&Geniet in 8020-actie.
 

Burgemeester Jan de Keyser: “Samen met Unizo Oostkamp-Hertsberge, Unizo Ruddervoorde-Waardamme en Shopping hebben we van Shop&Geniet in 8020 een geslaagde actie gemaakt. We hebben inwoners beloond voor het lokaal shoppen en we hebben onze lokale economie ondersteund in deze moeilijke corona-crisis. Maar ook na deze actie blijven we oproepen om lokaal te winkelen want handelaren en horecazaken hebben onze steun broodnodig.”

op 13 januari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP