Het klimaat daagt ons uit! Wat is jouw mening? Vul de klimaatenquête in!

klimaatenquête (grote weergave)
Om een goed klimaatplan op te stellen, is ook jouw mening van belang! Vul de enquête in en geef aan of je interesse hebt om deel te nemen aan de klimaatateliers. Enkel samen kunnen we de doelstellingen realiseren!

De gemeente maakt samen met 9 andere gemeentes een volwaardig klimaatplan op. Daarin houden we o.a. rekening met fellere buien en meer hittegolven. Sinds 2016 heeft onze gemeente al een duurzaam energieactieplan, maar met het klimaatplan gaan we een stap verder.

Klimaatsverandering is geen ver-van-ons bed verhaal, maar een verhaal van iedereen. We willen zo veel mogelijk mensen betrekken om een ambitieus klimaatplan 2030 op te maken en het samen uit te voeren. Enkel samen kunnen we de doelstellingen halen.  

Jouw mening telt! Vul de klimaatenquête in.

Heb jij een visie of goede ideeën voor het klimaatplan? Wat vind jij belangrijk voor Oostkamp? Wat lijkt jou minder zinvol? Wat wil je zelf doen of doe je al? Geef via de klimaatenquête je mening over lokale klimaatacties en wat we samen kunnen doen. De enquête kan je invullen tot 31 januari 2021 en duurt ongeveer 10 minuten.

Je maakt met je deelname kans op 1 van de 25 BeleefOostkamp.cadeaubon van 10 euro!

Wil je meer doen voor het klimaat? Welkom op het klimaatatelier

Wil je na het invullen van deze enquête samen verder brainstormen en concreter ingaan op acties? Geef dan op het einde van de enquête aan dat je in het voorjaar 2021 wil deelnemen aan het klimaatatelier in onze gemeente. Zo maak jij mee het verschil!

op 05 januari 2021
Nieuwsoverzicht
LCP