Samen lezen brengt een online voorleesmoment

Voorleesmoment met Karine Cordier (grote weergave)
Kijk en luister naar "Het meisje met de zwavelstokjes".

Samen lezen is een initiatief van de vereniging leesgroep, in samenwerking met de bibliotheek. In groep wordt er een mooi stukje literatuur voorgelezen en samen met de begeleider/voorlezer wordt dit besproken bij een kopje koffie of thee. Samen lezen wekt verrassend mooie reacties en interacties op. Je geniet van het delen van elkaars ervaringen en het ontdekken van de volle betekenis van de tekst. Gewoon luisteren en genieten kan ook. Iedereen die geboeid is door prachtige verhalen is welkom op de bijeenkomsten.

Door de corona-crisis zijn de bijeenkomsten van Samen lezen al een tijdje geannuleerd. Er is een alternatief uitgewerkt: een online luisterverhaal, verteld door Karine Cordier. "Het meisje met de zwavelstokjes", een verhaal van Hans Christian Andersen, wordt tijdens de kerstvakantie getoond in de Oostkampse woonzorgcentra en via de gemeentelijke kanalen.

Heb jij familieleden die interesse zouden hebben in een bijeenkomst van Samen lezen? Wanneer de corona-maatregelen het toelaten, zijn dit de momenten:

  • De Leuning: elke 4de maandag van de maand om 14.30 uur
  • De Stip: elke 2de dinsdag van de maand om 14.30 uur

Meer info: tel 050 819 930, bibliotheek@oostkamp.be

Geniet van het voorleesmoment:

op 22 december 2020
Nieuwsoverzicht
LCP