Wegenwerken Oostkamp | A. Rodenbachstraat door tegenslag met machine pas op woensdag 25/11 open voor verkeer

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

zicht op Rodenbachstraat (grote weergave)
Een defecte machine zorgde ervoor dat er niet kon geasfalteerd worden op vrijdag 20 november. Ondanks alle geleverde inspanningen van studiebureau en aannemer is het niet gelukt om het probleem meteen op te lossen. De weg kan pas woensdag 25 november geopend worden.
  • Donderdag 19/11 in de late namiddag kreeg de gemeente het bericht dat de machine om de slemlaag aan te leggen defect is gegaan. De slemlaag fixeert de wapeningsnetten op de betonplaten. Dit werk moet gebeuren om de kwaliteit van het werk op lange termijn te garanderen.
  • Zo'n machine is niet courant. Je hebt dus niet à la minute een vervangmachine.
  • Het studiebureau en aannemer hebben alle inspanningen gedaan om een alternatief te vinden zodat de weg alsnog vrijdagavond kon opengaan, maar geen enkel alternatief kan de kwaliteit garanderen.
  • Nieuwe planning:
    maandag 23/11 aanleg wapeningsnet met slem,
    dinsdag 24/11 aanleg asfalt
    woensdag 25/11 belijning en openstelling rijweg

We danken de omwonenden en de weggebruikers voor het begrip voor de hinder die deze vertraging met zich meebrengt.

Deze werken gebeuren in kader van de aanleg van het bedrijventerrein in de A. Rodenbachstraat. Klik hier voor meer info.

Heb je vragen hierover? Neem contact met de medewerkers van dienst Publieke Ruimte. Zij helpen je graag verder: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be

op 20 november 2020
Nieuwsoverzicht
LCP