Wegenwerken Baliebrugge | Bergenstraat pas dinsdagmorgen 24/11 open voor verkeer

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

zicht op de Bergenstraat (grote weergave)
UPDATE 24/11/2020 De Vlaamse Landmaatschappij laat ons weten dat de wegmarkeringen morgen (woensdag 25/11) aangebracht worden en dat de brug donderdag opengesteld wordt voor het verkeer. Onze excuses voor het ongemak.

Door ongeschikte weersomstandigheden op donderdag 19 november konden de geplande belijningswerken niet doorgaan. De brug wordt dinsdagmorgen 24 november opengesteld in plaats van vrijdagavond 20 november.

  • Het is niet veilig genoeg om de weg open te stellen voor het doorgaand verkeer zonder de aanduiding van de volle witte middenlijn (om te beletten dat wagens voorbijsteken), de aanduiding van de fietssuggestiestroken en de grote arceringsvlakken aan de kant van Torhout.
  • De belijningswerken gebeuren maandag 23 november (op voorwaarde van goed weer).
  • De brug wordt dinsdagmorgen 24 november open gesteld voor het verkeer.

We danken de omwonenden en de weggebruikers voor het begrip voor de hinder die deze vertraging met zich meebrengt.

Voortaan zal het veel veiliger fietsen zijn op de brug - terug een stap verder op vlak van fietsveiligheid (een prioriteit in ons gemeentelijk beleidsplan).

Heb je vragen hierover? Neem contact met de medewerkers van dienst Publieke Ruimte. Zij helpen je graag verder: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be

op 20 november 2020
Nieuwsoverzicht
LCP