Dubbele punten met je Shop&Geniet-kaart bij afhaalgerechten bij deelnemende horecazaken

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dubbele punten en winstkansen tijdens de Week van de Smaak (grote weergave)
Shop en geniet dubbel in 8020 tijdens de Week van de Smaak, van 12 tot 22 november.

Dit jaar loopt de Week van de Smaak van 12 tot 22 november. Tijdens deze editie proeven we zoveel mogelijk van de Smaak van Geluk. We kunnen massaal kleine en grote smaakvolle geluksmomenten delen. Deze hebben we nu meer dan ooit nodig! 

Je vraagt je af hoe je dit kan doen nu je favoriete horecazaak is gesloten? Opties genoeg!

Zo deel je kleine en grote smaakvolle geluksmomenten

- Laat een aperobox leveren bij vrienden en organiseer een digiaal aperomoment. 

- Maak het gezellig thuis en haal er je favoriete gerechtje bij van je favoriete horecezaak, een hart onder de riem voor de horeca-uitbater.

- Probeer iets nieuws en bestel je afhaalmenu bij een horecazaak waar je al lang eens naartoe wou gaan. 

- Maak samen met de kids hun lievelingsgerecht, een winterwarm gerecht met verse ingrediënten, of goesting om je culinair geluk te delen? Bezorg je versgebakken koekjes bij je buur die zich nu misschien wel eenzaam voelt en organiseer een digitale koffieklets.

Deel je smaakvolle geluksmomenten in de Facebookgroep #8020.

Bekijk het overzicht van horecazaken waar je kan afhalen en geniet ervan!

Dubbele punten en winstkansen

TIjdens de Week van de Smaak, van 12 tot 22 november, krijg je dubbele punten op je Shop&Geniet in 8020-kaart wanneer je online bestelt of afhaalt bij een horecazaak. Hierdoor krijg je ook dubbele winstkansen op een dagelijkse cadeaubon t.w.v. 50 euro of een wekelijkse horecabon t.w.v. 75 euro. Redenen genoeg om je kaart van Shop&Geniet in 8020 steeds op zak te hebben en te laten scannen wanneer je je bestelling afhaalt, bij een horecazaak die meedoet aan de actie van Shop&Geniet.

Heb je geen kaart van Shop&Geniet in 8020? Geen nood, vraag er eentje aan een deelnemende horecazaak of handelaar en registreer deze nog via deze website. Het overzicht van de handelaars die meedoen vind je op deze website.

op 12 november 2020
Nieuwsoverzicht
LCP