Uitreiking hoofdprijzen Weekend van de Klant

WInnaars Weekend van de Klant (foto: Geert Stubbe) (grote weergave)

Het Weekend van de Klant was terug een groot succes in Oostkamp. Meer dan 125 handelaren hebben hun klanten in het weekend van 3 en 4 oktober extra verwend met een mooie attentie. Er werd een nieuwe horeca-actie uitgewerkt waarbij 40 horecabonnen van 25 euro werden verloot.  

Tijdens het Weekend van de Klant hebben meer dan 125 Oostkampse handelaren hun klanten extra verwend met een mooie attentie. Daarnaast kreeg je op 3 en 4 oktober ook dubbele punten op je kaart van Shop&Geniet in 8020. Maar dat was niet het enige: dit jaar was er ook een nieuwe horeca-actie waarbij 40 horecabonnen van 25 euro werden verloot. Daar bovenop schonken 3 handelaren een hoofdprijs weg. De gelukkige winnaars ontvingen hun prijs uit handen van de schenkers: 

  • Eveline Coussenswint een waardebon van 500 euro geschonken door Juwelier Vanquaethem 
  • StephaanAltruy wint een stoomgenerator ter waarde van 280 euro geschonken door Electro Hoste 
  • MietBongaerts wint advies van een binnenhuisarchitect ter waarde van 250 euro geschonken door Het Nieuwe Interieur. 

De 40 winnaars van de horecabonnen ontvangen binnenkort hun Shop&Geniet in 8020-bon t.w.v. 25 euro waarmee men bij 43 deelnemende horecazaken terecht kan. 

Proficiat aan de winnaars en een warme dank aan iedereen die deelgenomen heeft aan de actie en zo de lokale economie gesteund heeft. 

op 14 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
LCP