De Kringwinkel 't rad doet oproep voor herbruikbare spullen

Kringwinkel ' Rad (grote weergave)
Door de inzameling van afgedankt, herbruikbaar  materiaal zorgt De Kringwinkel ’t rad ervoor dat 250 mensen uit de streek die minder kansen krijgen op de reguliere arbeidsmarkt alsnog aan een job hebben. Om de werking te garanderen doen ze een oproep om herbruikbare materialen binnen te brengen.

Ook de komende jaren wil De Kringwinkel deze mensen werkzekerheid bieden. In tijden waarin mensen elkaar meer en meer vinden op betalende tweedehandsfora is het voor De Kringwinkel echter een permanente uitdaging geworden om voldoende spullen in te zamelen.

Daarom doet ze een oproep naar iedereen om  herbruikbare spullen (kledij en textiel, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, elektro, fietsen, multimedia, sport- en babyartikelen) een tweede leven geven door ze naar De Kringwinkel ’t rad te brengen.  Zo kunnen zij een origineel en gevarieerd aanbod aan tweedehands materialen aanbieden en zorgen ze voor werkzekerheid voor een kwetsbare doelgroep op de arbeidsmarkt. #wiekringtdiewint

Spullen afgeven kan in ons logistiek centrum in Ruddervoorde en onze winkels in Zedelgem, Beernem, Blankenberge, Knokke-Heist, Brugge Sint-Andries en - vanaf dinsdag 06/10 opnieuw - in Brugge Sint-Kruis.

op 06 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
LCP