Charter werftransport: info voor je leveranciers en voor leveranciers bouwmaterialen

info (grote weergave)
Het opzet van een charter werftransport is om het (werf)transport te weren tijdens de begin- en einduren van de school. Gelieve hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Gemeente Oostkamp, Bouwunie, Confederatie Bouw en FEMA sloegen de handen in elkaar om bij te dragen aan een maximaal bereikbare, leefbare en veilige omgeving tijdens private en publieke bouw- en wegenwerken. Het opzet van een charter werftransport is om het (werf)transport te weren tijdens de begin- en einduren van de school

Het charter is geen extra verkeersreglement, maar een vraag aan de transport-, bouw-, wegenbedrijven en de afvalophaaldiensten tot meewerken aan hogere verkeersveiligheid en om?het (werf)transport in de schoolomgevingen te mijden op schooldagen van 8.15 tot 8.45 uur en op het einde van de schooldag. Graag deze informatie meegeven aan je leveranciers en voor leveranciers bouwmaterialen. 

De gemeente Oostkamp voert een actieve communicatie met aannemers en bouwheren over het werftransport in de buurt van schoolomgevingen. De gemeente heeft hiervoor een aanspreekpunt ter beschikking gesteld (Luc Vanelslander – mobiliteitsambtenaar – mobiliteit@oostkamp.be– tel 050 ?819 ?882) waar aannemers terecht kunnen met vragen. 

op 02 oktober 2020
Nieuwsoverzicht
LCP