Wat vond jij van speelpleinwerking zomer 2020?

evaluatie speelpleinwerking (grote weergave)
Na een bijzondere zomer voor de speelpleinwerking in Oostkamp, kijken we graag even terug. Daarom willen we graag de mening van alle ouders kennen waarvan de kinderen naar de speelpleinwerking kwamen. Vul de enquête in en help ons om het volgend jaar nog beter te doen!

Het was een zomer met speciale corona-maatregelen. Er was een extra locatie voor de speelpleinwerking in Waardamme. Je moest vooraf inschrijven om de bubbels beperkt te kunnen houden. 

Dit maakte van de zomer 2020 een andere zomer dan gewoonlijk voor onze speelpleinwerking. We zijn trots op hoe onze monitoren en jobstudenten deze nieuwe situatie goed opgevolgd hebben en er een speelse en leuke zomer voor honderden kinderen van gemaakt hebben! Maar we willen graag ook de mening van de ouders horen.

Was jouw zoon of dochter in juli of augustus één van de speelvogels bij de speelpleinwerking? Dan vragen we om een korte evaluatie te willen invullen. Met die info kunnen wij alvast aan de slag om het volgend speelplein-seizoen voor te bereiden! 

op 10 september 2020
Nieuwsoverzicht
LCP