Sport-je-fit opnieuw van start

sport je fit (grote weergave)
Sport-je-fit biedt je de kans om te sporten op de momenten die voor jou passen. Het is ook ideaal om kennis te maken met een sport. Sport-je-fit heeft een gevarieerd aanbod: yoga, step, badminton, fitbal, conditiegym, BBB, aquafit, line dance …

De gemeente werkt voor het Sport-je-fit programma samen met lokale verenigingen en particuliere lesgevers.
Het programma is uitgewerkt voor dames en heren vanaf 16 jaar, (minder) sportieve mensen, 55+ …
Vanaf september start de lessenreeks voor najaar 2020. Alle data en een overzicht van de verschillende sporten vind je op de sport-je-fit pagina. Er is meestal geen les op wettelijke feestdagen en in de schoolvakanties.
De lessen gaan door op verschillende locaties in Oostkamp en Ruddervoorde. De locatie staat steeds vermeld in het overzicht. Betalen voor een sportactiviteit doe je met strookjes van je sport-je-fit kaart. 

Sport-je-fit kaart:

  • vooraf aankopen aan het Onthaal van OostCampus, Bibliotheek-infopunt, bib Ruddervoorde of via de webshop
  • 30 euro per kaart, 20 scheurstrookjes (inclusief verzekering)
  • deelname aan alle activiteiten mogelijk
  • x-aantal strookjes nodig per activiteit

Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht. Bij sportlessen geldt een registratieplicht. Naam en telefoonnummer of e-mailadres worden door de lesgever/vereniging bijgehouden in functie van contactonderzoek. Gegevens worden gedurende 14 kalenderdagen bewaard. Na 14 kalenderdagen worden alle gegevens vernietigd. De contactgegevens mogen enkel worden gebruikt voor de doeleinden van de strijd tegen COVID-19. Bezoekers of deelnemers moeten uitdrukkelijk hun akkoord geven. Wie dit weigert, krijgt geen toegang.

op 07 september 2020
Nieuwsoverzicht
LCP