Tijd om uit te vliegen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Naar wie kom jij dit najaar kijken en luisteren in Oostkamp? Bekijk het programma van het nieuwe cultuurseizoen, ontdek de verrassende locaties en maak je keuze!

De nieuwe cultuurfolder voor het seizoen 2020-2021 valt in de week van 17 augustus in je bus. Het thema is uitvliegen: we verlaten de vertrouwde zalen en vliegen uit naar 10 unieke locaties zoals kastelen, brouwerijen en kerken.

Maaike Cafmeyer, Jens Dendoncker en Lieven Tavernier zijn enkele van de artiesten die laden in Oostkamp. Benieuwd wie er nog naar Oostkamp komt? Bekijk het overzicht van alle voorstellingen en optredens. Je vindt de volledige cultuurfolder 2020-2021 bij de downloads op deze pagina.

Tickets bestellen kan vanaf woensdag 26 augustus om 17 uur: 

  • Online: reserveren via de webshop betekent dat je onmiddellijk online moet betalen (Bancontact/Mister Cash). Betalen met Visa is niet mogelijk.
    Lees eerst de richtlijnen / tips op de homepage van de webshop. Wij raden je aan vooraf eens in te loggen. Zo ben je al vertrouwd met de loginprocedure en vind je vlotter je weg.
  • Aan het Onthaal in OostCampus van 17 tot 18 uur.

Vanaf donderdag 27 augustus kun je telefonisch reserveren op het nummer 050 819 900. Je ontvangt dan een factuur. Na overschrijving van het bedrag worden de tickets gratis opgestuurd. Je kunt de factuur ook betalen of tickets reserveren in het Onthaal van OostCampus, in Bibliotheek-infopunt en in de bibliotheek van Ridefort. Je ontvangt onmiddellijk je tickets.

Per voorstelling kan 1 persoon maximum 15 kaarten bestellen.

Verkochte kaarten worden niet teruggenomen, tenzij bij annulering van de voorstelling.

Er worden enkel losse tickets verkocht, geen abonnementen.

Alle tickets zijn ongenummerd om optimaal social distancing te organiseren op het moment van de voorstelling. Het aantal plaatsen is (voorlopig) beperkt.

DOE DE CORONA-CHECK
Deze cultuurfolder werd samengesteld begin augustus. Het is dus mogelijk dat er nog wijzigingen zijn omwille van nieuwe corona-maatregelen. Neem contact op bij concrete vragen: tel 050 819 900, vrijetijd@oostkamp.be.

Meer info over het cultuurseizoen

ps: vergeet je vlieger niet te plooien!

op 17 augustus 2020
Nieuwsoverzicht
LCP