Studeren op verplaatsing: vanaf 3 augustus in OostCampus en Ridefort

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

14_studeren (grote weergave)

De afgelopen jaren stelde de gemeente ruimtes in de bib & WZC Ter Luchte ter beschikking van studenten om samen te kunnen studeren. Deze locaties kunnen in deze coronatijden niet worden gebruikt, maar we willen die service als gemeente wel blijven aanbieden. Daarom zullen de polyvalente zaal van OostCampus en de cafetaria in Ruddervoorde ingericht worden als tijdelijke studieruimtes.

Ook in de herexamenperiode hebben studenten nood aan een plek om in alle rust en met sociale controle te studeren. Als gemeente organiseren we daarom op een veilige manier studiegelegenheid in de polyvalente zaal van OostCampus en in de cafetaria in Ridefort. Voldoende afstand houden is er geen probleem. Men zorgt voor minstens 4 m² ruimte per student, ruimte voor veilige passage, ontsmettingsmiddelen en sensibilisering voor de 6 gouden regels in coronatijden.

Beide locaties zijn vanaf maandag 3 augustus open.

OostCampus

Ridefort

Maximum 29 studenten

Maximum 16 studenten

ma - vr: 8.30 – 18.30 uur

op zaterdag tot 12.30 uur

ma - za: 8.30 – 18.30 uur

Gesloten op zon- en feestdagen

Gesloten op zon- en feestdagen,

op 14/8 vanaf 15.30 uur

Tot en met donderdag 27 augustus 16 uur

Tot en met vrijdag 28 augustus 12 uur

Vooraf inschrijven verplicht

Vooraf inschrijven verplicht

Wifi beschikbaar

Wifi beschikbaar

Stroom voorzien

Stroom voorzien

Reserveren kan online via oostkamp.be/webshop. Zoek naar activiteiten. Je reserveert per dagdeel. Wie een hele dag komt reserveert de 2 dagdelen.

Heel belangrijk: op de studielocatie gelden uiteraard ook de regels van social distancing en handhygiëne. Dit wordt ook ter plaatse aangekondigd. En vergeet je mondmasker niet!

Veel succes met de examens!

op 29 juli 2020
Nieuwsoverzicht
LCP