Acties die jouw zaak een duwtje in de rug geven

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ik koop lokaal (grote weergave)
Doe de gratis quick-scan en/of volg het webinar klantenbinding met sociale media.

De corona-crisis heeft zijn sporen nagelaten. Je moest de voorbije maanden wellicht tijdelijk de zaak sluiten of jouw activiteit grondig aanpassen. We hopen dat je ondertussen de weg gevonden hebt naar een veilige manier om je zaak te runnen. 

Het ‘Ik koop lokaal’-team heeft samen met partnerorganisatie Start&GO twee acties opgestart die jouw zaak een duwtje in de rug kunnen geven.  

1. Gratis Quick-scan en begeleiding naar een financieel gezonde onderneming 

Met de Quick-scan krijgen handelaars de mogelijkheid om in 1 minuut te checken hoe financieel gezond hun zaak momenteel is. Op basis van het resultaat uit de Quick-scan, krijg je een gratis vervolgtraject aangeboden, op maat van jouw zaak, dat je op weg helpt richting succes. 

Meer info 

2. Webinar: Klantenbinding met sociale media

Facebook, Instagram en andere social media bieden je de kans om op een heel laagdrempelige manier te communiceren met je (potentiële) klanten. Hoe vermijd je dat je Facebook- of Instagramprofiel een eentonige stroom van commerciële boodschappen wordt? Hoe bouw je het puur commerciële eenrichtingsverkeer om tot een interessante interactie met je volgers? Krijg enkele do’s & don’ts om via je sociale mediakanalen je netwerk als lokale handelaar of horeca-uitbater op een organische manier uit te breiden. 

Wanneer: dinsdag 30 juni, 8.30 - 9.30 uur 

Wie: François Cauliez van communicatiebureau Comcomcom en de urban plant shop Plantastic weet waarover hij spreekt. In corona-tijden kon hij succesvol een aantal acties uitrollen met zijn plantenzaak dankzij een trouw opgebouwd publiek via social media. 

Meer info en inschrijven 

op 17 juni 2020
Nieuwsoverzicht
LCP