De winnaars van de Fair Trade affichewedstrijd zijn bekend

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fair Trade affichewedstrijd winnaars 2020 (grote weergave)
Op woensdag 3 juni werden in OostCampus de winnaars bekend gemaakt van de Fair Trade affichewedstrijd. Zowel de publieksprijs als de juryprijzen werden overhandigd aan de jonge ontwerpers.

Voor de publieksprijs kon heel de maand mei online een stem worden uitgebracht. Er werden maar liefst 150 stemmen geregistreerd. Het bleek een echte nek-aan-nek race. De winnaar haalde het maar nipt van zijn opvolger.

Bedoeling van de actie is vooral om jongeren te sensibiliseren rond het thema Fair Trade en om Fair Trade zichtbaar te maken. De jongeren mochten hun inspiratie de vrije loop laten.

De affiches waren oorspronkelijk bedoeld om fysiek te maken en in het straatbeeld te verspreiden, maar door de omstandigheden zijn het digitale affiches geworden. De ambitie is nog steeds om ze in de week van de Fair Trade in oktober op te hangen.

De Oostkampse creatievelingen ontvangen een waardebon die ze kunnen spenderen aan Fair Trade-lekkers in de wereldwinkel van Oostkamp. In totaal was er een prijzenpot van 65 euro te verdelen.

Juryprijs:

1ste plaats: Anna Feys

2de plaats: Lars De Meyer

3de plaats: Janne Sypré

Ook de publiekswinnaar is vandaag bekend. Dat is Janne Sypré geworden.

Wil je meer weten over Fair Trade in je gemeente? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze website.

op 03 juni 2020
Nieuwsoverzicht
LCP