Buren voor buren

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Etienne is 92 jaar en woont alleen. Hij is heel blij met het brood en potje confituur dat straatambassadeur Frieke hem brengt. (grote weergave)
Tijdens de corona-crisis hebben we heel wat warme initiatieven in vele buurten gezien. Laat dat niet stoppen. Daarom een warme oproep: zin om ook straatambassadeur te worden?

Tijdens de corona-crisis hebben we heel wat warme initiatieven in vele buurten gezien. Laat dat niet stoppen. Want je buur heeft nog steeds nood aan een babbel of aan iemand die voor hem naar de apotheek gaat.

Ben jij zo’n buur met een warm hart? Laat het ons weten en meld je aan als straatambassadeur. In die rol ben jij een essentiële schakel tussen de gemeente en jouw buurt. Je bent verzekerd en krijgt ondersteuning van ons. 8020 kan intussen al rekenen op de inzet van 59 straatambassadeurs.

Frieke Fransoo (zie foto) is er een van:
"Dit is een eenzame tijd voor veel mensen. Een telefoontje of een klein gebaar doen echt deugd. Als we allemaal iets doen voor 1 iemand anders, wordt het voor iedereen een beetje prettiger!"

Zin om ook als straatambassadeur te helpen?
Voor meer informatie kan je terecht bij Martine Zutterman, via mensensprekenmensen@oostkamp.be of tel 050 819 906.

op 25 mei 2020
Nieuwsoverzicht
LCP