Indiendatum verzamelaanvraag uitgesteld

Informatie (grote weergave)

Door de strikte maatregelen naar aanleiding van de corona-crisis werken ook de personeelsleden van het Departement Landbouw en Visserij zo veel mogelijk van thuis uit.

Hun dienstverlening blijft gegarandeerd, maar om elk besmettingsrisico te vermijden werken ze zo veel mogelijk digitaal. Poststukken worden dagelijks behandeld, maar ze vragen begrip voor eventuele kleine vertragingen.

Via de verzamelaanvraag worden jaarlijks de landbouwgebruikspercelen geregistreerd. De verzamelaanvraag vormt een belangrijke basis voor verschillende steunaanvragen, maar is ook een essentieel onderdeel binnen de mestwetgeving.
 

Belangrijk om weten i.v.m. verzamelaanvraag:

  • Kom niet naar de provinciale buitendiensten of het hoofdbestuur. Alle gebouwen van de Vlaamse overheid zijn sowieso gesloten voor externen.
  • Stel je vragen in de eerste plaats via e-mail, indien dat echt niet lukt kan je hen telefonisch contacteren (
    Departement landbouw & visserij: tel 050 247 620).
  • Dien je aanvragen of documenten digitaal in, eventueel ingescand, maar dus niet op papier.

De uiterste indieningsdatum van de verzamelaanvraag blijkt niet meer voor iedereen haalbaar, nu contact met anderen best zoveel mogelijk vermeden wordt. Er is daarom besloten de uiterste indieningsdatum van de verzamelaanvraag 2020 uit te stellen tot 15 mei.

op 24 maart 2020
Nieuwsoverzicht
LCP