Renovatie theaterzaal De Valkaart

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Theaterzaal De Valkaart (grote weergave)
De theaterzaal in De Valkaart wordt gerenoveerd tot een zaal met schouwburgallures op Oostkamps niveau. Deze zaal is intussen 25 jaar oud en heeft nood aan een update, aangepast aan de noden van de gebruikers en bezoekers. De geschatte timing van de werken is januari 2022 tot juli 2022.

Een bruisend 8020, waar het goed is om leven: daar hoort ook een succesvolle theaterzaal bij. In het beleidsplan 2020-2025 is er daarom budget voorzien om de huidige theaterzaal in De Valkaart te renoveren. Deze zaal is intussen 25 jaar oud en toe aan vernieuwing. We willen ze nog meer laten voldoen aan de noden van de gebruikers en de bezoekers. Een zaal die meegaat met haar tijd en een mooie, frisse look krijgt, dat is de vernieuwing waar we voor gaan.

De werken hiervoor gaan normaal van start in januari 2022 en zullen duren tot 1 juli 2022. Deze timing is onder voorbehoud. We communiceren later nog over de concrete startdatum.

De vaste gebruikers van de theaterzaal en de culturele verenigingen zijn op de hoogte gesteld. Wie de theaterzaal wil boeken in de periode jan 2022 – juli 2022 raden we aan om te kiezen voor de evenementenzaal in Ridefort. Liever een andere locatie? We helpen graag mee zoeken naar een waardig alternatief dat past bij de voorstelling. Neem contact op via vrijetijd@oostkamp.be of tel 050 819 900.

op 28 februari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP