Schrijf je in voor Buren bij kunstenaars editie Oostkamp

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Info over oproep Buren bij kunstenaars (grote weergave)
De gemeente organiseert dit jaar zelf een Buren bij kunstenaars, in het weekend van 16, 17 en 18 oktober. Schrijf je in.

Dit jaar is er geen Vlaamse editie van Buren bij kunstenaars. De volgende editie staat gepland voor mei 2021. Niet getreurd! De gemeente organiseert dit jaar zelf een Buren bij kunstenaars, in het weekend van 16, 17 en 18 oktober.

Ben je een Oostkampse kunstenaar en wil je graag dit najaar je atelier openstellen voor het publiek? Schrijf je in via het formulier in het e-loket. Inschrijven kan t.e.m. 31 maart.

Je gegevens zullen opgenomen worden in de brochure 'Buren bij kunstenaars' die vanaf 1 augustus te verkrijgen zal zijn op verschillende locaties in Oostkamp.

Ruimte nodig om te exposeren?

In het lokaal dienstencentrum De Stip wordt er ruimte ter beschikking gesteld voor kunstenaars om te exposeren. Vorig jaar deed De Stip ook mee aan Buren bij kunstenaars en konden zowel bewoners, medewerkers als buurtbewoners er gratis exposeren. Heb je hierin interesse? Laat dan voor 1 april iets weten aan Eva Roets via eva.roets@wzcstjozef.be.

op 27 februari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP