Vacature maatschappelijk werker

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zoek je een job waarin je je enthousiast kan inzetten voor het welzijn van anderen? Wil je mee lokale maatschappelijke behoeftes identificeren en hierop passende antwoorden uitwerken? Dan ben jij de m/v/x die we zoeken.

De gemeente en het OCMW van Oostkamp vormen samen een dynamische organisatie die voor zichzelf heel wat uitdagingen stelt voor de toekomst. Oostkamp streeft ernaar om een open organisatie te zijn, met aandacht voor dienstverlening, veiligheid en duurzaamheid. Samen met een enthousiaste personeelsgroep willen we deze uitdagingen realiseren. 

Wij zoeken een (m/v/x): 

Maatschappelijk werker (B1-B3) 

Je ondersteunt onze zorgbehoevende cliënten in hun maatschappelijke integratie, zowel op het vlak van financiële noden, als qua huisvesting, tewerkstelling en andere persoonlijke problemen. Naast deze taken inzake individuele hulpverlening, werk je actief mee aan acties en projecten om de verbondenheid, betrokkenheid en laagdrempeligheid in onze gemeente te bevorderen. Je geeft bijgevolg mee vorm aan het lokaal sociaal beleid. 

Je hebt een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma. 

Wij bieden:  

  • een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur 
  • maaltijdcheques, tweede pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering 
  • fietsvergoeding en vergoeding openbaar vervoer woon/werkverkeer 
  • verloning met barema B1-B3 

Meer info:  

  • Bezorg ons ten laatste op 28 februari jouw kandidatuur via het sollicitatieformulier.
  • Bij jouw kandidatuur voeg je een kopie van je diploma, een uitgebreid cv met duidelijke vermelding van de relevante ervaring en je motivatiebrief. 
  • Meer info over de job, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure vind je bij de dienst Personeel (050?819?831 of selecties@oostkamp.be
op 13 februari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP