Wint jouw vereniging of club met een actie tegen pesten?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

pesten check it out logo (grote weergave)
Sportclubs en jeugdverenigingen kunnen hun project tegen pesten voorstellen en tot 1000 euro winnen. Neem dus snel deel aan de wedstrijd van Tumult. Tijdens de week tegen pesten worden de winnaars bekendgemaakt.

Wint jouw lokale jeugdvereniging of sportclub 🏆 €1.000 🏆 tijdens de Vlaamse Week tegen Pesten 2020? Stel je dan kandidaat voor de wedstrijd tegen pesten van Tumult . Het hoeft niet altijd groots te zijn. 'Klassiekers' binnen jouw groep kunnen al veel doen. En gooi er dan nog een inspirerend idee bovenop. 

De winnaar van vorig jaar was Chiro Sint-Jozef Meisjes uit Merksem. Als inspiratie geven we hun project mee: ‘Om de twee maanden kunnen ouders een uur voor de Chiro eindigt iets komen drinken en eten in onze gezellige bar. Ze zien dan hoe de leiding spelletjes speelt met hun kinderen en het schept een vertrouwensband. Na de Chiro komt de leidingsploeg bij de ouders staan en worden er babbeltjes gedaan, zodat de stap minder groot wordt om leiding aan te spreken wanneer het nodig is.’

Wat doe jij met jouw groep tegen pesten
Wees snel, vóór zaterdag 9 februari inschrijven is de boodschap!
op 09 januari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP