Gebruik SJaCos bonnen voor voordelig vrijetijdsaanbod

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

sjacos bonnen (grote weergave)
We willen iedereen gelijke kansen bieden om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod. De deelnamekosten vormen voor sommige gezinnen een drempel. Die mensen geven we een financieel duwtje in de rug met de SJaCos-bonnen.

Deze bonnen, ter waarde van 1, 2 en 3 euro, zitten gebundeld in een handig bonnenboekje met een totale waarde van 25 euro. In het boekje wordt duidelijk omschreven waarvoor ze wel en niet gelden. 

De boekjes zijn vanaf 3 januari te koop in OostCampus en in de bibliotheken van Oostkamp en Ruddervoorde. Je kan 1 boekje per adres en 1 extra boekje per kind ten laste met een maximum van 4 boekjes per adres aankopen. Op de bonnen staat een geldigheidsdatum vermeld: t/m 31/12/2020.

De boekjes staan op naam en adres (kunnen dus niet als cadeaubon gebruikt worden); het systeem is beperkt tot de inwoners van Oostkamp.

Het boekje ter waarde van 25 euro wordt aan 5 euro verkocht aan een aantal afgebakende groepen (met een OMNIO-statuut). Dit blijft ook de doelgroep die we in de eerste plaats willen bereiken. Daarnaast kan elke inwoner van Oostkamp het bonnenboekje aankopen voor 22,50 euro.

Meer informatie over het gebruik van SJaCos bonnen vind je op onze website.

op 07 januari 2020
Nieuwsoverzicht
LCP