Applaus tijdens 'Week van de Official'

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week van de official (grote weergave)
Van 5 tot 13 oktober loopt ook in Oostkamp de 'Week van de Official'. Geef met je sportclub of sportfederatie je scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,... een warm applaus! Doe mee en deel jullie acties met de hashtags #bedanktscheids en #bedanktjury.

Nog te vaak komen officials op een negatieve manier in de aandacht. Daar willen we met de 'Week van de Official' verandering in brengen. Want zonder officials, geen wedstrijden. Het ideale moment dus om die officials even extra in de kijker te zetten.

Tijdens het minivoetbaltoernooi werden de scheidsrechters alvast even met een applaus verrast. Ook tijdens het straatvoetbal zullen de spelers hier even bij stilstaan. 

Wat kan je als sportclub zelf doen?

Bedank de officials die in jouw club actief zijn met een warm applaus en/of een leuke attentie. Zij zorgen er immers voor dat er elke week wedstrijden en activiteiten kunnen doorgaan.

Maak leuke foto’s en filmpjes met de officials en deel deze met de hashtags #officialsbelevenmeer #bedanktscheids #bedanktjury op de Facebookgroep #8020.

op 09 oktober 2019
Nieuwsoverzicht
LCP