Creëer je eigen Week van de Smaak recept

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week van de Smaak (grote weergave)
De 13de editie van Week van de Smaak staat in het teken van kleur in ons bord. Zet jij ook een kleurrijk gerecht in de kijker?

Tijdens de dertiende editie van de Week van de Smaak brengen we kleur in ons bord. Tussen 14 en 24 november laten we ons van onze meest artistieke kant zien en brengen we onze eetcultuur in contact met kunst. Kunst met grote én kleine 'k'. 

Week van de Smaak

Wil je je graag inschrijven voor de Week van de Smaak? Dat betekent dat je een kleurgericht gerecht, smoothie, … in de kijker zet tussen 14 en 24 november. Als je inschrijft, wordt je activiteit opgenomen op de publiekswebsite van de Week van de Smaak. Ook krijg je toegang tot online promotiemateriaal en krijg je een promo-pakket toegestuurd. Inschrijven kan tot donderdag 31 oktober via de inschrijvingspagina van Week van de Smaak

Opgelet: om een promo-pakket te ontvangen moet je je activiteit wel registreren tegen uiterlijk 1 oktober. 

Meer info: website Week van de Smaak of via economie@oostkamp.be

Promo via In de Mix

Gemeente Oostkamp wil de campagne Week van de Smaak ondersteunen door alle betalende deelnemers aan In de Mix Kunstendag voor Kinderen, op zondag 17 november, een waardebon te geven waarmee men tot 24 november het kleurrijke gerecht bij jou kan komen proeven. Een ideale manier om nieuwe klanten te werven! In ruil vragen we om de flyer van In de Mix in jouw handelszaak te leggen. 

Vanaf 1 oktober sturen we de deelnemers alle praktische informatie (bezorging flyers, teugbetaling waardebon ...) per e-mail.

op 13 september 2019
Nieuwsoverzicht
LCP