Zwembad De Valkaart vrijdag 27 september opnieuw open

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

zwembad_nieuwsbrief (grote weergave)
Het einde van de renovatiewerken aan zwembad De Valkaart komt in zicht. Op vrijdag 27 september zullen de eerste zwemmers opnieuw baantjes kunnen trekken in het zwembad.

De renovatiewerken aan zwembad De Valkaart zijn bijna afgerond. Als alles afgewerkt is, volgt nog een grondige poetsbeurt om het zwembad op vrijdag 27 september opnieuw klaar te hebben voor scholen, groepen, verenigingen en vrije zwemmers.

Bewuste keuze voor beperkte renovatie

De renovatie hield in dat de tegels van de zwembadkuip hersteld werden en dat er vernieuwingen uitgevoerd werden aan technische installatie van het zwembad. De keuze voor die beperktere renovatiewerken werd gemaakt omdat de grotere renovatiewerken, na een studie in samenspraak met beheerder Farys, te duur bleken. De huidige werken zorgen ervoor dat het zwembad opnieuw klaar is voor een periode van ongeveer 5 jaar. In die tijd wordt werk gemaakt van nieuwe plannen voor de toekomst. 

Praktische info voor zwemplezier

Wil je vanaf vrijdag 27 september opnieuw baantjes komen trekken, spelen op de octopus of ploeteren in het heerlijk warme kinderbad? Check dan op onze website de openingstijden om jouw zwembeurt te plannen!
Ook in het sport-je-fit aanbod vind je een aantal activiteiten in het zwembad.
Daarnaast zijn er heel wat sportclubs actief in De Valkaart voor trainingen en zwemlessen.

We zijn alvast verheugd om jullie vanaf 27 september opnieuw te mogen verwelkomen in het zwembad!

op 04 september 2019
Nieuwsoverzicht
LCP