Parkpop komt eraan!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

parkpop19 (grote weergave)
De voorbereidingen voor Parkpop zijn opnieuw gestart in het Beukenpark. Volgend weekend is het zover! Om je festivalbezoek goed voor te bereiden, raden we aan om volgende maatregelen even te lezen. Zo maken we er samen opnieuw een fantastisch muzikaal weekend van!

Fiets naar het festival

Kom, indien mogelijk, naar Parkpop met de fiets. Er is fietsenstalling voorzien naast het festivalterrein, in de Hogedreef. Zo ben je meteen ter plaatse en help je zorgen voor een vlotte verkeerscirculatie in en rond het centrum tijdens de festivaldagen. 

Verkeer en parkeren tijdens het festival

Kom je toch met de wagen? Dan verwijzen we bezoekers van het festival zoveel mogelijk door naar de parkeerzones buiten het centrum:

  • Om extra parkeerplaats voor bezoekers van het festival te voorzien, geldt er een parkeerverbod voor vrachtwagens in Oostkamp centrum. In deze zone kunnen dus enkel personenwagens parkeren.
  • Voor de bezoekers van Parkpop worden er extra randparkings voorzien. Deze zijn te vinden langs de Siemenslaan op volgende locaties:
    • TE Connectivity – Siemenslaan 14
    • Centric - Siemenslaan 12
    • OostCampus – Siemenslaan 1
  • Voor mensen met een handicap zijn extra parkeerplaatsen voorzien in de Schooldreef ter hoogte van nr 48. 

Kom op tijd want vol is vol!

Aangezien Parkpop nog steeds een gratis festival is, valt de opkomst vooraf moeilijk te meten. De organisatoren, politie en gemeente houden de situatie op het terrein in de gaten, zodat de veiligheid en aangename sfeer verzekerd zijn.

Daarom wordt een maximum aantal bezoekers op het terrein toegelaten en zal het terrein, indien nodig, afgesloten worden. Kom dus op tijd om je favoriete groep aan het werk te kunnen zien. Als het terrein volzet is, zullen er geen extra bezoekers meer toegelaten worden.

Hou de Parkpop Facebookpagina en de Facebookpagina van Gemeente Oostkamp in de gaten voor alle actuele informatie.  

Bibliotheek gesloten

Naar aanleiding van de opbouw en afbraak van het festival, zal het Bibliotheek-infopunt tijdelijk gesloten zijn vanaf donderdag 15 augustus t.e.m. maandag 19 augustus. Vanaf dinsdag 20 augustus kan je er dus opnieuw terecht!

Meer informatie

De omwonenden van het Beukenpark ontvingen een brief van de organisatie met specifieke informatie rond de opbouw en afbraak van het festival en de afspraken tijdens het festival. 

Voor alle verdere informatie, praktische inlichtingen en het programma van het festival kan je terecht op de website van Parkpop.

 

 

op 09 augustus 2019
Nieuwsoverzicht
LCP