Geen zomerwerking zonder de inzet van onze animatoren

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Margot Vandenberghe (grote weergave)
Tijdens de zomer zijn er heel wat animatoren die de speelpleinwerking in goede banen leiden. We laten moni Margot vertellen over haar leuke ervaring op het speelplein.

“Hey, mijn naam is Margot Vandenberghe, ik ben 19 jaar en sta sinds vorige zomer als moni op het speelplein in Ruddervoorde. Mijn eerste weken op het speelplein waren voor mij een uitdaging om zowel creatieve activiteiten uit te denken als samen te werken met nieuwe mensen. Het leukste aan het speelplein is dat je altijd buiten bent en elke dag wel iets nieuws beleeft met de kinderen, zowel met een lach als een traan. Tijdens de zomer is de sfeer ook top want er worden zowel activiteiten voor moni’s als voor de kinderen georganiseerd. Als je hulp, inspiratie of advies nodig hebt, kan je altijd terecht bij je mede-moni’s of bij de jeugddienst. Ik blijf het een leuke ervaring vinden en ik raad het iedereen aan. Hopelijk tot deze zomer.”

Meer info over de speelpleinwerking? Interesse om animator te worden? Neem contact op met de dienst Jeugd: tel 050 819 900 of jeugd@oostkamp.be.

op 03 juli 2019
Nieuwsoverzicht
LCP