Gezocht: Ondernemers met een grote passie voor hun product en mensen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kama Kharmach (grote weergave)
Eén ontwikkelt, samen met Kama Kharmach, een programma over ondernemen waarbij men elke week een ondernemer help die voor een grote verandering staat of een moeilijke periode doormaakt. Interesse? Schrijf je in!

 Eén ontwikkelt, samen met Kama Kharmach, een programma over ondernemen waarbij men elke week een ondernemer help die voor een grote verandering staat of een moeilijke periode doormaakt. Men wil met behulp van experten de zaak laten doorgroeien of terug doen bloeien. De kijker goesting geven te ondernemen, dat is wat men wil bereiken doorheen 8 afleveringen.

Voorbeelden van ondernemers die aan bod kunnen komen:

  • Drie vrienden die samen een artisanale bakkerij zijn gestart, en nu op het punt staan een tweede zaak te openen in een andere stad (maar niet goed weten hoe dat moet)
  • Een familiebedrijf waarbij zoon of dochter binnenkort de fakkel overneemt van de ouders, maar de ouders vinden het moeilijk om mee te stappen in de toekomstvisie van de jongere generatie.  Welk pad volgen ze best? Het al ingeslagen pad of is het tijd om te vernieuwen? 
  • Een koppel dat zware investeringen heeft gedaan in hun koffiebar, maar zakelijk niet de juiste beslissingen heeft genomen en nu in slechte papieren zit: hoe kunnen we hun zaak er weer bovenop helpen? 

Meer info of inschrijven

op 28 juni 2019
Nieuwsoverzicht
LCP