Herstellingswerken zwembad De Valkaart verlopen volgens planning

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

zwembad de Valkaart renovatie (grote weergave)
Tijdens de werfvergadering van vorige week werd een voorlopige stand van zaken opgemaakt. Daaruit blijkt dat alles volgens planning verloopt en dat de voorziene heropening eind september nog steeds zo gepland blijft. Indien mogelijk gaat het zwembad zelfs iets vroeger open.

De renovatiewerken aan zwembad De Valkaart zijn volop aan de gang. Sinds vandaag is het zwembad opnieuw met water gevuld, maar de herstellingen gaan nu verder achter de schermen en in de kelder. De aannemers en de gemeente geven aan dat de werken volgens de vooropgestelde planning verlopen. Er zijn nog geen onvoorziene situaties opgedoken op dit moment. 

De oorspronkelijke datum waarop het zwembad opnieuw open zou gaan was eind september. Die datum staat nog steeds zo op de planning. Heel wat scholen, sportverenigingen, maar ook de recreatieve zwemmers tellen af naar het einde van de werken om hun zwemactiviteiten in De Valkaart opnieuw te kunnen hervatten. Waar nodig heeft de gemeente ondersteuning geboden aan sportverenigingen die op zoek moesten gaan naar een tijdelijk andere optie voor hun zwemlessen. 

op 11 juni 2019
Nieuwsoverzicht
LCP