Kleurwedstrijd ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ gestart

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kleurwedstrijd ik koop lokaal (grote weergave)
Deze week startte de kleurwedstrijd voor klanten van lokale handelaars onder het motto ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. De jongste bezoekers van onze lokale winkels maken hierbij kans op 32 gratis tickets voor Bellewaerde of een gezelschapsspel.

In Oostkamp speelt detailhandel een belangrijke rol in de ontwikkeling van lokale economie en sociale cohesie. De handelaars moeten elke dag het verschil proberen te maken. Daarom werd de communicatiecampagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ uitgewerkt met Europese en provinciale steun. Bedoeling is om zo de lokale detailhandelaars een hart onder de riem te steken.

De handelaars bieden hun trouwe en vaste klanten met kinderen een kleurplaat aan, die zij dan bij een volgend bezoek terug kunnen indienen. De handelaars verzamelen de tekeningen en sturen die door naar Ondernemerscentra West-Vlaanderen. Daar kiest een jury telkens 3 winnaars per leeftijdscategorie.

Standaard boekhandel in de Kortrijksestraat in Oostkamp richtte alvast een leuk kleurhoekje in waar de kinderen hun kleurplaat kunnen afwerken. Intussen kiezen mama of papa enkele leuke boeken uit voor de zomer. Burgemeester Jan de Keyser verraste alvast de eerste jonge artiesten Ibe en Lore (zie foto) en overhandigde hen de eerste kleurplaten. Wie weet worden zij één van de gelukkige winnaars van de wedstrijd.

Gemeente Oostkamp ondersteunt deze actie om de consumenten die trots zijn op hun lokale handelaars te belonen.

Meer informatie over de actie vind je op www.ikkooplokaal.be

op 05 juni 2019
Nieuwsoverzicht
LCP