Sport-je-fit @ Summer: Bootcamp

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sport je fit bootcamp (grote weergave)
Wil je ook tijdens de zomer sportief actief blijven? Maak dan kennis met het nieuwe zomeraanbod van sport-je-fit: bootcamp. Op vier dinsdagavonden in augustus kan je achter De Valkaart terecht voor een openlucht-workout op muziek.

Verbeter je kracht en uithouding in deze uitdagende bootcamp op leuke muziek. Alle lessen gaan buiten door. Bij heftig regenweer gaat de les niet door. Dit wordt door lesgeefster Silke zelf gecommuniceerd via de facebookgroep Sport-je-fit Oostkamp.

Wanneer: dinsdag 6, 13, 20 en 27 augustus, 19.30-20.30 uur

Voor wie? Voor iedereen. Je hoeft niet vooraf in te schrijven.

Deelnameprijs? 2 scheurstrookjes = 3 euro

Je koopt vooraf een sport-je-fitkaart via onze webshop (houd rekening met 5 werkdagen voor de verwerking en verzenden van de kaart naar je thuisadres) of in het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt Oostkamp of in Ridefort. Een sport-je-fitkaart kost 30 euro voor 20 scheurstrookjes.

Waar? 
grasplein achterkant De Valkaart: Albrecht Rodenbachstraat 42, Oostkamp

Meebrengen? Breng je eigen handdoek of sportmatje mee


Ook bij Bodies by Jasmijn in Ruddervoorde kan je ook deze zomer terecht met je sport-je-fitstrookjes. Ontdek hun zomeraanbod vanaf 18 juli met onder andere paaldansen, yoga, booja. Bekijk het programma en schrijf vooraf in (verplicht) op de website.

 

op 05 juni 2019
Nieuwsoverzicht
LCP