Zaterdagen 15 en 22 juni: Kampveldstraat onderbroken | Papenvijversstraat enkel te bereiken via Hertsbergsestraat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Op zaterdagen 15 en 22 juni is de Kampveldstraat tussen de Hertsbergsestraat en Nijverheidsstraat onderbroken voor alle verkeer, ook voor fietsers. Omleiding: zie afbeelding.

Verkeersregeling zaterdagen 15 en 22 juni - zie afbeelding

Ter hoogte van de beek moeten 2 buizen onder de rijweg geplaatst worden. Dit kan niet door boringen, maar kan enkel door de rijweg open te breken. Op vraag van de gemeente gebeurt dit werk op zaterdag om de hinder voor de bereikbaarheid van de bedrijvenzone tot een minimum te beperken. Alle woningen en bedrijven blijven op beide zaterdagen bereikbaar met de wagen.

Bedrijventerrein Kampveld

  • kan op die twee zaterdagen enkel bereikt worden via de Papenvijversstraat. Omwille van de smalle wegbreedte wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd 
  • wegrijden kan enkel via Kampveldstraat naar Scharestraat - Proosdijstraat

Aandacht voor Papenvijversstraat:

  • Kort stukje tussen Hertsbergsestraat en Breeweg: tweerichtingsverkeer.
  • Deel tussen Breeweg en Nijverheidsstraat: eenrichtingsverkeer richting Nijverheidsstraat, geldt ook voor fietsers. Fietsers tussen Waardamme en Erkegem rijden via Scharestraat en Waterstraat.
  • Tussen Nijverheidsstraat en de Kampveldstraat (pinne): blijft voorbehouden voor plaatselijk verkeer (groene pijl). De Papenvijversstraat is dus voor niet-bewoners enkel bereikbaar via de Hertsbergsestraat.

Fietsers van Waardamme naar omgeving Erkegem: omleiding via Waterstraat-Nieuwenhove-Siemenslaan 


Vragen? Neem gerust contact met de gemeente: 050 819 880 of openbarewerken@oostkamp.be 

op 04 juni 2019
Nieuwsoverzicht
LCP