G-sport aanbod in Oostkamp breidt uit!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

G sport Showdown in Oostkamp (grote weergave)
Sinds kort kan je in Oostkamp ook de G-sport Showdown beoefenen. Showdown is een variant van tafeltennis voor blinden en slechtzienden. Om showdown te spelen heb je een aantal specifieke materialen nodig.

De nieuwe showdownclub in de wijk Kroonhove te Oostkamp ontving het 5de leerjaar van de K. Boudewijnschool in lokaal dienstencentrum De Stip. De leerlingen ontdekten hoe je ook als blinde of slechtziende aan tafeltennis kan doen met behulp van een speciale tafel, aangepaste bats en een balletje met een belletje. Het werd een zeer geslaagde sportieve en leerrijke schooluitstap! Ontdek de sfeerbeelden in ons foto-album.

Ben je G-sporter en heb je interesse in deze alternatieve vorm van tafeltennis? Of wil je deze groep als begeleider of "ziende speler" of chauffeur of sponsor ondersteunen? Neem zeker contact met Frank Lecluyse: 050 824 304 Want je weet .... : #sportersbelevenmeer!

Heb je interesse in andere vormen van G-sport neem contact met vrijetijd@oostkamp.be of bel 050 819 900 of ontdek het aanbod G-sportkampen.

op 23 mei 2019
Nieuwsoverzicht
LCP