Charter werftransport: info voor je leveranciers

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

info (grote weergave)
Het opzet van een charter werftransport is om het (werf)transport te weren tijdens de begin- en einduren van de school. Gelieve hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Gemeente Oostkamp, Bouwunie, Confederatie Bouw en FEMA sloegen de handen in elkaar om bij te dragen aan een maximaal bereikbare, leefbare en veilige omgeving tijdens private en publieke bouw- en wegenwerken. Het opzet van een charter werftransport is om het (werf)transport te weren tijdens de begin- en einduren van de school. 

Het charter is geen extra verkeersreglement, maar een vraag aan de transport-, bouw-, wegenbedrijven en de afvalophaaldiensten tot meewerken aan hogere verkeersveiligheid en om het (werf)transport in de schoolomgevingen te mijden op schooldagen van 8.15 tot 8.45 uur en op het einde van de schooldag. ?Graag deze informatie meegeven aan je leveranciers.

De gemeente Oostkamp voert een actieve communicatie met aannemers en bouwheren over het werftransport in de buurt van schoolomgevingen. De gemeente heeft hiervoor een aanspreekpunt ter beschikking gesteld (Vanelslander Luc – mobiliteitsambtenaar – mobiliteit@oostkamp.be – 050 819 882) waar aannemers terecht kunnen met vragen.

Meer info over het charter werftransport

op 20 mei 2019
Nieuwsoverzicht
LCP