Evenementenzaal Ridefort krijgt nieuwe kleedkamer

Ridefort-bijna klaar voor opening (5) (Medium).JPG (grote weergave)
Op dinsdag 23 april starten de werken voor een nieuwe kleedkamer in de evenementenzaal van het sport- en cultuurcomplex Ridefort in Ruddervoorde.

Op dinsdag 23 april starten de werken voor een nieuwe kleedkamer in de evenementenzaal van het sport- en cultuurcomplex Ridefort in Ruddervoorde. De werken worden uitgevoerd door de firma Cordeel en zullen 40 werkdagen in beslag nemen. De kostprijs voor heel het project bedraagt in totaal 75.894,58 euro excl. btw.

Tijdens de voorstellingen in de evenementenzaal van Ridefort moeten de artiesten zich omkleden in een kleedkamer verder in het gebouw. Hierdoor moeten ze dus door de zaal gaan voordat ze kunnen optreden. Dit is geen ideale situatie. Daarom bouwt gemeente Oostkamp nu een nieuwe kleedkamer achter het podium, boven de berging, als een soort tussenverdiep. Die kleedkamer zal voorzien zijn van een gordijn om de kamer in twee te delen. Ook komt er op dat tussenverdiep een toilet en een douche voor de artiesten.

Tijdens de werken zal er voor sommige gebruikers hinder zijn, maar dat zal over het algemeen zeer beperkt zijn. In situaties waar de verbouwingswerken een impact kunnen hebben op de organisatie van evenementen van bepaalde gebruikers, dan zal gemeente Oostkamp samen met de gebruiker zoeken naar een oplossing. Daarnaast zal de aannemer een stuk van de binnenkoer van de evenementenzaal Ridefort innemen om zijn materialen en afval te stapelen. Ook zal er op de laad- en loszone een container komen om het afval te verzamelen. Al die dingen zouden voor weinig hinder moeten zorgen.

op 05 april 2019
Nieuwsoverzicht
LCP