Wint gemeente Oostkamp de publieksprijs van de Belfius Smart Belgium Awards 2018?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stem voor Oostkamp Belfius Smart Belgium Awards 2018 (grote weergave)
Gemeente Oostkamp staat in de top 10 van genomineerden voor de Belfius Smart Belgium Awards 2018. We doen ook mee met de publieksprijs. Breng je stem uit!

De Belfius Smart Belgium Awards 2018 spelen zich af binnen 8 domeinen die de samenleving klaarmaken voor de toekomst. Voor Belfius is een project pas ‘smart’ als het innoveert binnen één of meerdere van deze domeinen: circulaire economie, smart city diensten, onderwijs, energie, milieu, mobiliteit, gezondheid & preventie en stadsontwikkeling. 

In totaal worden er 5 Smart Belgium Awards uitgereikt. Gemeente Oostkamp is genomineerd en staat in de top 10 voor de Smart City Award voor een lokale overheid met < 30.000 inwoners. Het project dat de gemeente heeft ingediend is "Oostkamp 2030 – samen toekomst maken, samen met de inwoners anticiperen op toekomstige uitdagingen". Op woensdag 24 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Er is ook een publieksprijs waarvoor je kan stemmen. Wil je dat gemeente Oostkamp aan de haal gaat met de publieksprijs, breng dan vóór donderdag 18 april je stem uit. Stemmen is makkelijk en duurt maar enkele minuten. Je hoeft enkel je e-mailadres op te geven en door te klikken op de bevestigingsmail. 

Ik stem voor Oostkamp

op 29 maart 2019
Nieuwsoverzicht
LCP