Kom jij naar de opendeurdag?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opendeurdag Loppemsestraat 3 (grote weergave)
De gemeente Oostkamp zet zich in om betaalbaar wonen op het grondgebied te helpen realiseren. De bedoeling is om het huidige aanbod van betaalbare huurwoningen via private eigenaars sterk uit te breiden.

De gemeente Oostkamp zet zich in om betaalbaar wonen op het grondgebied te helpen realiseren. Naast de ruim 360 huurwoningen en 60 koopwoningen via sociale huisvestingsmaatschappij Vivendo, verhuurt de gemeente op dit ogenblik een 20-tal woningen via private eigenaars om ook sociaal kwetsbare bevolkingsgroepen in staat te stellen betaalbaar te wonen.  De bedoeling is om het huidige aanbod van betaalbare huurwoningen via private eigenaars sterk uit te breiden. We hopen op een verdubbeling in de volgende vijf jaar (tot een 40-tal woningen).

Via intensieve begeleiding van eigenaar-verhuurders, in samenwerking met Sovekans en de Woonwinkel, zorgen we voor een win-win uitkomst voor alle partijen. Getuige daarvan is één van de meest recente realisaties in het hart van onze gemeente (Loppemsestraat 3).

Heb je interesse? Kom op vrijdag 29 maart naar de opendeurdag. Welkom van 15 tot 19 uur in Loppemsestraat 3.

 

op 13 maart 2019
Nieuwsoverzicht
LCP