Vacature Net.Werk! - voltijdse ploegverantwoordelijke

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Logo Net.Werk! (grote weergave)
Net.Werk! is op zoek naar een ploegverantwoordelijke met ervaring op bachelorniveau die mee instaat voor de verdere uitbouw van de afdeling huishoudhulp. Deze verantwoordelijke krijgt de leiding over een 40 à 50 (aan te werven) huishoudhulpen.

Net.Werk! cvba so is een kleinschalige dienstenchequeonderneming waar grote zorg voor personeel en kwaliteitsvolle dienstverlening hand in hand gaan. Net.Werk! stelt een 75-tal huishoudhulpen te werk in Groot-Oostkamp.

Als ploegverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor    

  • jouw ploeg huishoudhulpen: je selecteert nieuwe huishoudhulpen en zorgt voor duurzame tewerkstelling o.m. door opleiding: individueel en in groep, coaching op de werkvloer of op kantoor, opmaak van een correcte planning en alle administratie hieraan verbonden. 
    Jij bent de vertrouwenspersoon voor onze huishoudhulpen en hun klanten. Je brengt verwachtingen en talenten bijeen in een goeie planning.
  • de aan deze huishoudhulpen verbonden klanten: je maakt een correcte planning op, je volgt de kwaliteit op van de dienstverlening en je stuurt bij waar nodig.

Gezien de kleinschaligheid en het specifieke karakter van Net.Werk! zal je persoonlijkheid, je gedrevenheid en je vaardigheden eerder de doorslag geven dan je schoolse kwalificaties. Zo verwachten we dat je na een opleiding binnen het bedrijf, zelf je weg zoekt, spontaan rapporteert, eigen systemen ontwikkelt, verantwoordelijkheden neemt, flexibel inzetbaar bent, leiding kunt nemen.

Voor deze job verwachten we een gedrevenheid om samen met mensen op weg te gaan, een grote affiniteit met de poetssector en een sterke commerciële insteek.

Je uurrooster kunnen we in overleg opmaken, thuiswerk ’s avonds zal beperkt noodzakelijk zijn in functie van de planning. ’s Morgens start je tussen 7u30 en 8u00. Deze functie is een voltijdse job. 

Je loon wordt bepaald aan de hand van je mogelijkheden en kwalificaties maar situeert zich op bachelorsniveau. Net.Werk! volgt de barema’s van de gemeentelijke overheid.

Indien je geïnteresseerd bent, mail/stuur dan voor 15 juli je motivatie naar Net.Werk!, Gemeenteplein 1, 8020 Oostkamp tav. Carl Beernaert of onthaal@netwerkoostkamp.be en voeg hierbij je CV.

op 05 juli 2018
Nieuwsoverzicht
LCP