Pastorie Baliebrugge: verkoop onder gesloten omslag

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het bestuur wil de voormalige pastorie van Baliebrugge met aangebouwde garage en tuin verkopen omdat het gebouw geen concrete functie meer vervult. Eerdere verkoopprocedures leverden niet het gewenste resultaat op. Nu volgt een verkoop onder gesloten omslag.

Op 19 april heeft de Gemeenteraad de verkoopprocedure en de authentieke verkoopovereenkomst voor dit dossier vastgesteld.

Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen van minimum 220.000 euro, tegen uiterlijk 2 juli 2018 om 16 uur. Op die datum vindt de opening van de biedingen plaats in de grote vergaderzaal van OostCampus, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp.

Alle informatie over de verkoop, vindt men bij de downloads. Geïnteresseerden die meer informatie willen over de verkoopprocedure, kunnen terecht bij notariskantoor Piet Denys & Astrid Dobbels via astrid.dobbels@belnot.be of telefonisch 050 277 357.

Om de pastorie te bezichtigen, kan men een afspraak maken met de dienst Technische Ondersteuning via gebouwen@oostkamp.be of telefonisch 050 819 800.

op 19 april 2018
Nieuwsoverzicht
LCP