Audities voor musical 'het ei van oom Trotter'

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

coverbeeld (grote weergave)
Zoals aangekondigd komt TeamJacques binnenkort naar Oostkamp met een nieuwe musical, Het Ei van Oom Trotter (boek van Marc De Bel). Ondertussen zijn ze gestart met de audities. Mocht je het voelen kriebelen, niet getreurd! Je kan je last minute nog inschrijven voor de 2de auditiedag, nu zondag 29/4.

TeamJacques VZW gaat van start met hun derde productie ‘Het Ei van Oom Trotter’. Een half jaar na ‘Jan Zonder Vrees, de musical’ staat alles klaar voor een nieuwe Vlaamse musical, gebaseerd op het eerste boek van Marc de Bel. Maar over wat gaat deze musical?

Alexander groeit op onder het strenge, alziende oog van huishoudster Rosine. Zijn ouders ziet hij haast nooit, want die hebben het veel te druk. Alleen bij de vijver, midden in een stukje verwilderde tuin, komt hij tot rust. Op een dag duikt oom Trotter op in zijn rijdende museum, de enige juiste benaming voor zijn gammele karretje. Zijn bruisende en gekke invallen zetten Alexanders omgeving op stelten, maar Alexander zelf kikkert er helemaal van op. Wanneer oom Trotter onverwachts vertrekt, geeft hij Alexander een groot krokodillenei als afscheidscadeau. Nu beginnen de avonturen pas goed ...

Naast Alexander die deze keer de hoofdrol zal vervullen doen nog heel wat andere personages mee. Een ideale kans dus om mee te doen met de audities voor deze gloednieuwe musical. De regie wordt opnieuw gedragen door Hannes Vandersteene, die eerder al ‘Jan Zonder Vrees, de musical’ regisseerde en onlangs meespeelde in ‘Mozart!’. Binnenkort is hij te zien in ‘Zoo of Life’. Voor de muziek doet TeamJacques beroep op Benjamien Lycke, die onlangs Egmont de musical componeerde. Daarnaast schreef hij eerder al andere musicals en operastukken, zoals ‘Monu’, ‘Terminus’ en ‘Acubens’.

Met deze musical wil TeamJacques een stap verder gaan in hun producties. De première vindt plaats op 28 april 2019, waarna een week gespeeld wordt. Vervolgens is er tijdens november 2019 een herneming van de musical. De shows vinden plaats in De Valkaart in Oostkamp, de repetities in Brugge.

Je kan je last minute nog inschrijven voor de tweede auditiedag, nu zondag. Meer informatie en inschrijven kan via www.teamjacques.be. Doe het snel!

op 26 april 2018
Nieuwsoverzicht
LCP